Kokó, kurvák és jacht az Adrián: Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármestere, a családapa (18+)

Egy fiatal szőke nővel folytatott szexuális aktusa közben készített fotót tett közzé Borkai Zsoltról, Győr fideszes polgármesteréről az a névtelen szerző által írt blog, amely a politikusról és a vele baráti viszonyban álló ismert helyi ügyvédről, Rákosfalvy Zoltánról súlyos vádakat fogalmazott meg az elmúlt napokban. A poszt írója annyit fűzött a képhez – amelybe egy másik, fekete hajú nő is belelóg, nem lehetetlen, hogy a képet is ő csinálta –, hogy gondolkodjon el mindenki, miből futja Borkainak ilyen legalább 15 millió forintos bulikra, valamint hozzátette, hogy holnap folytatja, és „még több akciót” ígért.

A blog korábban arról írt és mutatta be fotókon, hogy a politikus és ügyvédtársa egy hajón mulat lányok – a szerző állítása szerint prostituáltak – társaságában. A blog szerint egy horvát hajókiruccanásról van szó, amit részletesen dokumentált, és azt írta, hogy ezeket a részleteket folyamatosan meg is osztja a nyilvánossággal. Írt arról is, hogy az utazás résztvevői szexeltek és kábítószert fogyasztottak, most az előbbit fotóval is alátámasztotta. A szőke nőről, akivel Borkai a szexuális aktust folytatja, a rajta lévő öltözet és a felkarján lévő, vélhetően tetoválást rejtő kitakarás miatt ugyanaz, mint akivel a hajó fedélzetén korábban fotózták.

Borkai, a “családapa” középen

A narancsszínű potrohos Rákosfalvy Zoltán befolyásos győri üzletember, aki olyan földterületeket szerzett meg olcsón, ahol az Audi terjeszkedett, így jelentős profitra tett szert. Később több kaszinókoncessziót is megnyert az országban

A politikust már pénteken, az akkor még intimnek nem mondható fotók megjelenése után is megkereste az Index. Kérdéseikre akkor sem válaszolt – ahogyan Rákosfalvy Zoltánt sem tudták megszólaltatni –, reakcióként csak egy egymondatos közleményt adott ki, amiben ellenzéki kampánycirkuszról és hazugságokról írt. A szombaton megjelent képre azonban az a közlemény semmiféle magyarázatot nem ad, ezért szerette volna a lap, ha Borkai Zsolt is megszólal.

Az Ez az ördög ügyvédje blog szombati képe:

Borkait a mobilján, majd sms-ben és e-mailben is kereste az Index, valamint hívták a titkárnőjét is az általuk ismert összes elérhetőségen. Borkai telefonja kicsöngött, de nem vette fel, sms-ükre és e-mailjükre sem válaszolt; titkárnője telefonja hangpostára volt állítva.

A politikust arról kérdezték, hogy a fotó, amelyen félreérthetetlen helyzetben ábrázolja, hol, mikor és milyen körülmények között készült, illetve mikor, hol készült a blogon eddig megjelent többi fénykép. A kérdések között szerepelt az is, hogy a politikus miért nem áll ki a nyilvánosság elé, hogy tisztázza magát. Arra is szerettek volna választ kapni, hogy Borkai tett-e vagy tervez-e jogi lépéseket tenni az ügyben, és ha igen, milyeneket.

Megkeresésükre azonban a cikk megjelenéséig semmilyen választ nem kaptak.

A családapa…

A politikus Facebook-oldala – amelyen önmaga jellemzését így kezdi: A családapa – nem frissült pénteken délután óta. Az oldalon az üggyel kapcsolatban egyetlen komment sem olvasható, azonban van olyan komment (például az, ami így kezdődik: „Sándorné Molnár ők se rakatnak be kamerákat azokhoz az emberekhez”), ami arra utal, hogy korábban lehetett ezt emlegető komment is az oldalon.

FRISSÍTÉS 1.

Már videó is bizonyítja Borkai “családapaságát”

A vasárnap korán reggel megjelent újabb posztban egy 12 másodperces videót tett közzé a szerző a jachton folytatott szexuális aktusról. A videón már arckitakarás nélkül szerepel két fiatal nő, egy szőke, aki a bal lábán is gazdagon tetovált és egy fekete napszemüveges, továbbá Borkai, Rákosfalvy és egy eddig még nem látott kopasz férfi (a felvételt minden bizonnyal a társaságnak az a hatodik tagja, egy fekete hajú fiatal nő készítette, aki a szombaton posztolt fotót is csinálhatta). A videó első másodpercei még a fedélzeten készültek, a folytatás már egy belső helyiségben, ahol két pár is szexuális aktust folytat különböző pózokban, a harmadik férfi a videót készítő nő mellett áll, és közben a didi hófehér, a didi kőkemény dal szól a háttérben.

A blog szerzője – aki korábban azt írta, hogy ennek a tavaly pünkösdi adriai hajókirándulásnak a részleteit dokumentálta, és ezeket a részleteket folyamatosan meg is osztja a nyilvánossággal – ebben a legújabb, videós posztjában további folytatást ígér, azt írja Borkainak: „nyilvánosságra hozom, ahogy szívod a kokaint”, valamint azt: „nem csak tavaly pünkösdi felvételeim vannak, de ezt is pontosan tudod”.

Lóról kutyába, avagy a Magyar-vándor 2.0 (kép: Scenic)

Borkait az ügy pénteki kirobbanása óta többször kerestük. Kérdéseinkre akkor sem válaszolt – ahogyan Rákosfalvy Zoltánt sem tudtuk megszólaltatni –, reakcióként csak egy egymondatos közleményt adott ki, amiben ellenzéki kampánycirkuszról és hazugságokról írt. Szombaton ismét kerestük őt, telefonon is, sms-ben is, emailben is, azt szerettük volna megtudni, hogy a megjelent fotók hol, mikor és milyen körülmények között készültek, hogy miért nem áll ki a nyilvánosság elé tisztázni magát, illetve erra is szerettünk volna választ kapni, hogy Borkai tett-e vagy tervez-e jogi lépéseket tenni az ügyben, és ha igen, milyeneket.

A polgármester, aki szombaton egy nyilvános kampányrendezvényét is lemondta, végül szombaton késő este posztolt egy családi fotót a hivatalos Facebook-oldalán (amelyen önmaga jellemzését így kezdi: A családapa). A képhez, amelyről nem derül ki, hogy mikor és hol készült, csak annyit írtak: „Kitartunk. Jóban, rosszban”. A bejegyzés jelentős aktivitást váltott ki a politikus oldalán, de a kritikus vagy szarkasztikus kommentek – mint például azt, hogy „a Soros ügynökök már hamis fotókkal próbálnak lejáratni… Hajrá Polgármester Úr!!! Keresztény polgármestert Győr élére” – folyamatosan tűntek el a poszt alól.

FRISSÍTÉS 2.

A blogon hétfő reggel újabb kép jelent meg, az alábbi szöveg kíséretében: Borkai, azzal hitegeted a környezetedet és azzal véd a sajtó egy része, hogy nem is te vagy a felvételeken. Abba menekülsz, hogy nem látszik az arcod. Hát, akkor íme egy részlet.

A blog írója pedig folytatást ígért…

Index – kuruc.info